• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святково-поминальний день в ДНЗ "Орлятко"

Святково-поминальний день в ДНЗ "Орлятко"

2015-05-11

/Files/photogallery/DSCF2071.JPG

2015 року Україна відзначає 70-ти річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Кожного 6-го громадянина Україна втратила у боротьбі з фашизмом. Прийшли нові покоління, для яких Велика Вітчизняна війна "книжкова історія". Але для багатьох подія ця жива і свята. Вона продовжує впливати на людські долі. Як ми перемогли, чим задавили ворога? Танками, гарматами, літаками? Мабуть і цим. Але перш за все що не піддається ніякому кількісному виміру - силою духа народного і терпінням, наполегливістю та загальним прагненням до однієї мети - однієї на всіх. Війна залишила нам в пам'яті тисячі героїчних сторінок. Ми перегортаємо їх із завмиранням серця. Ще раз з радістю переживаємо успіхи.

Вихователі ДНЗ «Орлятко» ще й ще раз згадала разом з дітьми загиблих, чиї трагічні долі стали символом мужності, безмежної віри в те, що наш народ має бути вільним, а це залежить від зусиль кожного на війні. І напередодні святкування Дня перемоги вихованці старших груп садочка вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з війни, покладанням квітів до Братської могили м. Вишневе.

А 11травня музичний керівник – Юля Анатолівна організувала і провела розвагу приурочену даному дню, на яку запросили Ветерана війни. Розпочався даний захід з перегляду мультимедійної презентації - «Сторінками історії». Діти серцем торкнулися високого і трагічного. Педагоги збагатили уявлення дітей про героїчну історію Батьківщини, донесли до їхнього розуміння, що запорукою Перемоги в цій боротьбі була палка любов людей до рідної землі, бажання захистити її від жорстокого ворога. Продовжили свято вихованці старших груп таночками та піснями. У цей святково-поминальний день вихователі разом з дітьми відчули радість і велич цієї події.

/Files/photogallery/DSCF2069.JPG

/Files/photogallery/DSCF2068.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0