• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новий рік до нас іде - подарунки нам несе

Новий рік до нас іде - подарунки нам несе

2014-12-29

/Files/photogallery/DSCF1526.JPG

Підготовка до Нового року в дитячому садку починається задовго до його святкування. Сценарій ранку готується музичним керівником Юлією Миколаївною. Вдома малюки разом з батьками заучують вірші і поздоровлення, а потім закріплюють вивчений матеріал в дитячому садку.

Дошкільникам середніх та старших груп дістаються казкові ролі, ну і найменші вихованці не залишаються осторонь. Готуючись зустрічати Новий рік, в дитячому саду – розучують невеличкі сценки, таночки. Кожній дитині відводиться певна роль:наймолодшим – сніжинки та зайчики, а старшим – білочки, лисички, динозаври,… циганочки і навіть розбійники. Ці маленькі артисти і розпочинають свято. Тоді появляється Снігуронька - справжня чарівниця. І прийшла вона не одна, а зі своїми друзями – звірятами: ящіркою, змією, кімнатною крисою, малим собачам, но саме захоплююче - це шоу з голубами. Дід Мороз з'являється з великим мішком, і малюки, в очікуванні заповітних подарунків, із задоволенням беруть участь у виставі: розповідають вірші, розгадують новорічні загадки і грають в дитячі забави біля святкової ялинки. Ранок завершується традиційним затамуванням подиху і очікуванням - коли ж добрий дідусь відкриє мішок. Нарешті дарунки розкриті – і ось вже можна побачити «зайчика» зі слідами шоколаду на обличчі.

Формально Новий рік в дитячому садку закінчено, але деякі дошкілята залишаються «ведмедиками» і «сніжинками» ще на якийсь час, адже сад продовжує роботу в звичайному режимі. Можливо, самі приготування до Нового року в дитячому садку – річ практична і далека від чаклунства, проте, заглядаючи в очі дітей та батьків біля ялинки, починаєш вірити в казку і заряджуватися іскорками щастя.

/Files/photogallery/DSCF1553.JPG

/Files/photogallery/DSCF1567.JPG

/Files/photogallery/DSCF1630.JPG

/Files/photogallery/DSCF1722.JPG

/Files/photogallery/DSCF1733.JPG

/Files/photogallery/DSCF1789.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0