• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Миколай до нас іде - подарунки всім несе

Миколай до нас іде - подарунки всім несе

2014-12-19

/Files/photogallery/DSCF1457.JPG

Темної зимової ночі з 18 на 19 грудня Святий Миколай сходить із небес, де він спостерігає як поводяться діти протягом року, і під подушку підкладає їм подарунки. Часто його супроводжують світло-крилі янголята, а недалечко крутяться і чортики, котрі переконують святого, що українські діти були геть нечемні, тому не заслуговують на гостинці. А самі рогаті вертихвости тільки й дивляться, як украсти торбу з дарунками. Проте нічого в них не вийде! Миколай усе знає, та й ангелята добре пильнують. Усі хлопчики і дівчатка отримають подарунки від святого. Й лише дуже неслухняні дістануть від Миколая золоту або срібну різку.

І 19 грудня в ДНЗ ’’ Орлятко ’’ відбулося таке довогоочікуване і улюблене всією дітворою свято - свято Миколая . Малюки цілий рік намагалися бути слухняними та чемними, а напередодні свята розучували пісні та вірші. Діти старшої групи ’’Ромашка ’’ для молодших дошкільників підготували цікаве театралізоване дійство./Files/photogallery/DSCF1449.JPG

Багато радості дітворі доставили привітання від гостей свята: Людмили Степанівни Шевчук - голови районної влади та Вєри Іванівни Кацап. Крім найкращих побажань та солодощів наші гості подарували дошкільникам ще й набори для творчості./Files/photogallery/DSCF1454.JPG

Колектив, батьки та вихованці дошкільного навчального закладу дуже вдячні щедрим і небайдужим представникам районної ради, що знайшли час і можливості створити дітям справжнє свято і бажають здоров’я , процвітання і подальших успіхів .

Та на цьому свято для вихованців ДНЗ не закінчилося, після денного сну малюки заглянули під свої подушечки і знайшли ще й там подарунки від святого Миколая .

Кiлькiсть переглядiв: 0