ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН

2021-10-04

/Files/images/т5.jpg

Сьогодні, 4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту. В Україні День захисту тварин святкується починаючи із 2000 року.

Практика показує, що дбайливе ставлення до тварин, запобігає жорстокій поведінці, саме тому, працівники ЗДО «Орлятко» приєдналися до «Всеукраїнського заняття доброти» і провели тематичний день. Під час тематичного дня дошкільнята дізнались багато цікавого: історію одомашнення тварин, значення тварин у житті людини та їх взаємовідносини, про доброту і милосердя, про цінність життя іншого. Діти із задоволенням не тільки поділились розповідями про своїх чотирилапих друзів, про їх характер та звички, а й продемонстрували. А також вони малювали, ліпили, аплікували тварин та будували їм будиночок.

Сучасний світ занадто жорстокий, тому дуже важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до домашніх тварин. Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає малюкові стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство.

/Files/images/т1.jpg

/Files/images/т2.jpg

/Files/images/т4.jpg

/Files/images/т3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0