• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літо радісна пора - любить літо дітвора!

Літо радісна пора - любить літо дітвора!

2021-06-30

/Files/images/літооооооо.jpg

Літечко в садочку-

Яка ж весела ця пора!

Свято сонця, сміху, квітів-

Розважайся дітвора!

Весело пташки співають,

Нас із вами звеселяють.

Все у пишному вбранні,

Бо чудові влітку дні.

Яскравої літньої пори, коли звідусіль лине дзвінкий пташиний спів, а око милує різнобарв'я трав, здається, у самому повітрі бринить натхнення. Погодьтеся, споглядаючи цю красу, хочеться її примножувати: образним словом, неповторною мелодією, грайливим рухом. Насичена кольорами природа та її живі звуки роблять звичайну літню прогулянку приємною та пізнавальною.

Улітку, коли вся природа ніби запрошує нас до відпочинку, важливо правильно організувати й змістовно наповнити життєдіяльність дітей.

Аби зробити перебування дошкільників у дитячому садку влітку цікавим і невимушеним, педагогічний колектив ЗДО «Орлятко» щоденно урізноманітнює їхню життєдіяльність, організовуючи: творчі майстерні, залучаючи дітей до дослідницької та трудової діяльності, а також влаштовуючи для них сюрпризні моменти та розваги, що створюють радісний, піднесений настрій.

Розваги в дитячому садку, як і різні свята завжди цікаві для малят. Це не тільки хороші виховні заходи в роботі дошкільної установи, а і свято в душі у кожної дитини. Завжди з нетерпінням малюки ждуть нової розваги, чогось загадкового та веселого.

/Files/images/Слайд13.JPG/Files/images/Слайд12.JPG/Files/images/Слайд11.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0