• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Осінь - це час казки, чудес, чарівництва

Осінь - це час казки, чудес, чарівництва

2020-10-13

/Files/images/осінь1.jpg

Осінь - найкрасивіша пора року. Не можна не захоплювати тією красою, яку нам дарує осінь.

Осіння пора наче казка, вона заворожує і чарує. Осінь - це час казки, чудес, чарівництва.

Ось чому осінні розваги в дитячому садку — це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Аби панувала особлива атмосфера тепла та затишку, педагоги завжди готують чудові сценарії осіннього свята для малюків.

Кожен сценарій насичений різноманітними героями, інсценівками, піснями, таночками, іграми, які підбираються згідно віку дітей та індивідуальним особливостям кожної дитини.

/Files/images/IMG_20201013_102918.jpg

Основою таких сценаріїв залишаються всілякі загадки, пов'язані з осінню і її дарами. Під час розваг у дітей завжди піднесений, позитивний настрій. Вони активно приймають участь в хороводах, іграх, розповідають вірші, співають пісні, перевтілюються в різних героїв казок, оповідань, розігруючи їх, як маленькі актори.

/Files/images/IMG_20201013_093040.jpg

Для дітей розваги - це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. І хоч осінь і називають "сумовитою порою", проте, хто як не діти найбільше радіють яскравому різноколірному листю, опалому з дерев і дощику, після якого можна вдосталь набігатися в гумових чоботях. Саме тому осінні розваги в дошкільному закладі - одні з найбільш улюблених у дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 0