Веселий ярмарок у ДНЗ "Орлятко"

2014-09-26

/Files/photogallery/DSCF1146.JPG

Чарівний, золотавий осінній день ніби приготувався до зустрічі гостей. Дзвінкий сміх дітей та посмішки працівників щиро зустріли усіх, хто завітав на cвятковий ранок та виставку-ярмарок «Чарівниця осінь»,/Files/photogallery/DSCF1140.JPG/Files/photogallery/DSCF1158.JPG/Files/photogallery/DSCF1144.JPG/Files/photogallery/DSCF1175.JPG яку приготували діти та батьки ДНЗ „Орлятко”.

І ось, дзвінкими голосочками наповнився музичний зал. Завідуюча Людмила Олександрівна привітала всіх присутніх з таким чудовим святом.Дошкільнята розказували вірші про осінь, співали пісні, танцювали та грали в різні ігри. А наприкінці свята старші дошкільники зазвали всіх присутніх на ярмарок, на якому усі бажаючі мали змогу придбати різноманітні речі умільців та кондитерські вироби, а кошти за придбаний товар кидали у скриню. Виставку-ярмарок організували працівники дошкільного закладу з метою допомогти учасникам АТО.

Великою підтримкою, порадниками і помічниками для педагогів є батьки дошкільників, адже ми створюємо велику єдину родину. Дякуємо за співпрацю і розуміння.

Кiлькiсть переглядiв: 0