День Знань

2016-09-01

/Files/photogallery/546.jpg

1 вересня в нашій країні з давніх-давен — не просто початок осені, а радісний день. Для мільйонів дошкільників, школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів, вихователів і викладачів це справжнє свято — День знань. Школярі із букетами квітів поспішають до школи, а дошкільнята в дитячий садок. Проте час іде дуже швидко і зовсім скоро усі ці дошкільнята підуть навчатися до школи. Але до того часу вони встигнуть не тільки підрости, а й багато чого взнати, навчитися. Чимало нового і цікавого чекає на них у Країні знань. А їхня Країна знань - це дитячий садок. Не винятком є і дошкільний навчальний заклад "Орлятко".

У садочку радісно і квітно,
Чути передзвін дитячих голосів.
Завітав в "Орлятко" вересень привітний
І приніс День Знань для малюків.

В цей теплий, привітний вересневий день на святково прикрашеному спортивному майданчику ДНЗ зібралися дошкільнята, їх батьки та усі члени колективу дитячого садка для святкування.
Цей чудовий світ казок
Відкрили для діток
Вихователі привітні,
Добрі, мудрі і тендітні.
Які про діток дбають
Та в усьому помагають,
Бути добрими навчають,
А сум їх - розганяють.
І цей святковий день, як і кожне свято пройшов радісно й цікаво. А допомогли вихователям в цьому Фіксики - Нолік і Сімка та заїць Роджер, які з вихованцями ДНЗ і їх батьками співали, танцювали та в ігри різні грали.

То ж 1 вересня колектив ДНЗ "Орлятко" в садочок двері відчинив, в Країну знань всіх пропустив.

/Files/photogallery/2.jpg


/Files/photogallery/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0