Незабутня подорож у країну знань!

2016-05-27

/Files/photogallery/000001.jpg

Збігають останні дні травня, щодня сонечко піднімається все вище і вище, пестить своїм промінням все живе на землі. Добігає до кінця і навчальний процес в дошкільних навчальних закладах. Проводяться контрольні підсумкові заняття. І в дошкільному навчальному закладі «Орлятко» пройшли підсумкові заняття. Вихователі всіх вікових груп поділилися своїм педагогічним досвідом, своїми здобутками. Обмін досвідом дав можливість педагогам вдосконалити форми, методи та прийоми роботи з дітьми, підвищити педагогічну майстерність, спонукати до творчого пошуку. А вихованці ДНЗ ще раз поринули у казковий світ пригод.

Молодші дошкільники– прогулялися сторінками казки «Колобок», проте замість традиційної пісеньки для звірят, колобку довелося виконувати їх завдання. Ну, а малята йому допомагали./Files/images/000004.jpg

Вихованці середньої групи помандрували у подорож, шукаючи скарб. А скарб знаходився у сундуку закритий 5 ключами, які золота рибка віддала дошкільнятам тільки тоді, коли вони виконали її завдання (5 груп завдань).

/Files/photogallery/000002.jpg

/Files/photogallery/000003.jpg

Вихованці старшої групи №1 вирушили у незвичайну подорож – у далекий космос, де їх чекала казкова галактика знань. На занятті дітям були запропоновані різноманітні завдання: логічні задачі, розв’язування прикладів, звуковий аналіз слів, оперування геометричними фігурами, індивідуальні картки, дидактичні ігри, з якими діти справлялись швидко, вправно і правильно.

/Files/photogallery/000005.jpg

В старшій групі №2 заняття пройшло у новій і цікавій формі – у формі інтерв’ю. У вихованців старшої групи чималий запас знань і умінь: спостережливість, пошуково-дослідницька діяльність, дотикові та зорові відчуття, стійка увага,уява, логічне мислення, навички догляду за домашніми улюбленцями, кімнатними рослинами. Неабиякі знання про Космос та Антарктиду, про свою планету Земля, навики праці у природі та творчості – з відходів ( пластикові пляшки і обгортки з цукерок) діти власноруч виготовили цікаві вази. Вихователь вміло поєднала на занятті навчальні, пізнавальні і виховні завдання, вчила дітей любити природу, берегти її.

/Files/photogallery/000006.jpg

Сподіваємося, що набуті знання в дошкільному навчальному закладі будуть добрим підґрунтям для наших вихованців..

/Files/photogallery/000007.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0