ВИПУСКНИЙ БАЛ В ДНЗ «Орлятко»

2016-05-20

/Files/photogallery/DSCF3006.JPG

Ось і настала хвилююча мить - випускні свята в дошкільному навчальному закладі «Орлятко». Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Свято, коли діти прощаються з дитинством./Files/photogallery/DSC00540.JPG

У житті у кожного з нас є чимало пам'ятних подій. Одна із таких - випускний бал у дитсадочку.

Святково прибраний музичний зал. Все навколо прикрашено кольоровими квітами з кульок. Весело всміхається сонечко.


/Files/photogallery/DSC00549.JPG

Під звуки музики і оплески батьків виходять самі винуватці торжества - випускники.

Діти багато співали, танцювали, дякували своїм вихователям та всьому персоналу дошкільного закладу ,які так дбайливо про них піклувалися.


/Files/photogallery/DSCF2983.JPG

Звучать перші акорди прощального вальсу. Перший дорослий бал, коли дівчатка -як наречені у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті вальс.

/Files/photogallery/DSCF3013.JPG/Files/photogallery/DSCF3011.JPG


Кожний батько з гордістю дивився на свою дитину , яка так скоро встигла вирости і скоро буде першокласником. Згодом будуть інші випускні бали, але вже у школі. Та цей перший свій бал дітки не забудуть ніколи. Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців дитячого садочка. Попереду на них чекають незвідані далі, відкриваються тисячі доріг і стежинок, чекають шкільні парти, але защемить душа із роками, коли на дитячих фото бачиш наївні і щирі посмішки своїх друзів...


/Files/photogallery/DSCF2993.JPG


А альбом з фотографіями, диплом про закінчення ДНЗ та подарунки - на згадку, вручила випускникам завідуюча дитячим садком – Людмила Олександрівна Котляр. А викладач християнської етики, на згадку про цікаві, пізнавальні, життєві заняття, подарувала щей Біблії. Також Людмила Олександрівна вручила батькам випускників, які приймали активну участь у житті ДНЗ, подяки. /Files/photogallery/DSC00576.JPG

/Files/photogallery/DSCF3017.JPG

Привітали вихованців і їх батьки . Слова привітання та великої подяки від батьків були адресовані і завідуючій дошкільним садочком, персоналу групи та іншим працівникам ДНЗ.

Після чого, батьки з короваєм,/Files/photogallery/DSCF3026.JPG


а вихователі з вишитим рушником /Files/photogallery/DSCF3029.JPG

провели випускників у щасливу путь. А щоб вона була щаслива, вихованці ДНЗ загадали бажання та випустили в небо кульку мрії.

Це свято у рідному садочку з дитячим сміхом і дитячим щебетом, хоча і з легким смутком розлуки, залишиться назавжди світлим спомином у всіх присутніх.

Кiлькiсть переглядiв: 0