«Пам’ять вічно жива».

2016-05-10

/Files/photogallery/День Перемоги.jpg

«Дуже важливо прищеплювати дітям, починаючи з дошкільного віку, повагу до людей, які ціною свого життя здобули мир», - переконані педагоги ДНЗ «Орлятко», які щороку проводять в закладі ряд заходів до Дня Перемоги. І

10 травня 2016 року в ДНЗ проведено тематичний день, присвячений святкуванню Дня Перемоги.

Педагоги ДНЗ провели тематичне заняття на тему «Пам’ять вічно жива». Вихованців ДНЗ познайомили з сумними та гіркими днями Великої Вітчизняної війни.

Під час заняття педагоги виховували шанобливе ставлення до ветеранів війни, що відстояли свободу і незалежність рідного краю. Доцільним було використання музичного репертуару воєнних часів та художнього слова про пам’ять та вічний уклін героям, які подарували нам мир. В своїх колективних роботах діти відтворили свої почуття подяки за мир та спокій.

/Files/photogallery/DSCF2951.JPG



А після заняття вихованці ДНЗ вирушили до Братської могили. Яскравими кольорами майоріли квіти у руках дошкільнят, а у багатьох на одязі був прикріплений символ примирення - квітка червоного маку. Квітами дошкільнята вшанували пам’ять загиблих воїнів у роки Другої світової війни.


/Files/photogallery/DSCF2958.JPG/Files/photogallery/DSCF2959.JPG Після чого у пам'ять про переможців та загиблих біля меморіалу, вихованці ДНЗ, виконали Гімн України.


Проведення тематичного дня сприяло вихованню в дітей дошкільного віку патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до воїнів-визволителів, пам’яті про героїчне минуле нашого народу.

Свято Перемоги – це свято зі слізьми на очах, це свято радісне і гірке. Радісне, бо принесло на нашу землю мир, а гірке, бо ціна цієї радості – життя мільйонів наших співвітчизників.

/Files/photogallery/DSCF2960.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0