В ДНЗ "Орлятко" канікулярний тиждень

2016-03-25

/Files/photogallery/канікули.jpg

В період з 21 – по 25 березня в ДНЗ «Орлятко» був канікулярний тиждень. Тиждень канікул в ДНЗ пройшов під гаслом «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий». Кожного дня на канікулах дитячий садок пропонував своїм вихованцям різні види змістовного дозвілля. Педагоги закладу спланували заходи з дітьми згідно тематичних днів: «Веселі забави», «Азбука ввічливості», «Казковий вернісаж», «Талановиті пальчики», «День ерудита».

Розпочався канікулярний тиждень з улюбленої діяльності дітей – різних видів ігор, а особлива увага припала народним іграм. У вівторок малята мали змогу продемонструвати свої знання з етикету під час різноманітних проблемних ситуацій. А, от у середу було вже справжнє свято для вихованців ДНЗ. Спочатку працівники ДНЗ для дошкільнят створили казку, а тоді самі дошкільнята здивували дорослих творчим виступом. Музична зала ДНЗ перетворилася на подіум, де відбувся театралізований показ. Також вихованців ДНЗ «Орлятко» відвідав цирк.

До нас сьогодні цирк прибув!
Він на гастролях довго був,
Тепер приїхав в наш садок
Маленьких розважать діток!

Дітлахи були в захваті від клоуна, фокусника, пуделів та ін. чудес. Варто відмітити що і дорослі відвідувачі були здивовані та вражені майстерністю фокусника. Всі присутні отримали задоволення від побаченого. І вже наступного дня педагоги ДНЗ відкрили для усіх бажаючих двері у творчу країну. Всі вихованці працювали натхненно над нетрадиційними техніками зображувальної діяльності. І згодом ожила дитяча фантазія на картоні, а дивні візерунки складалися в художні картини. Цікавою виявилася спільна робота дітей над картиною «Жар –птиця». Це майже ювелірна робота дитячих рук. А останній день канікул пройшов змістовно. У п’ятницю молодші дошкільники показали свої знання і вміння з різних розділів програми, а старші дошкільнята, як справжні ерудити, продемонстрували свою компетенцію під час інтерактивних форм.

Канікулярний тиждень став незабутнім як для дітей, так і для всього колективу ДНЗ «Орлятко» ! Ми помітили , як розкривався духовний світ дитини, зростав творчий потенціал, удосконалювалися психічні і пізнавальні процеси розвитку дошкільника, збагачувався емоційний стан вихованців.

Цей тиждень став справжнім святом для вихованців ДНЗ.

Кiлькiсть переглядiв: 0