• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДНЗ "Орлятко" гостинно зустрів делегацію з Польщі

ДНЗ "Орлятко" гостинно зустрів делегацію з Польщі

2016-03-31

/Files/photogallery/Орлятко 2.jpg

У четвер, 31 березня 2016 року в м. Вишневе завітала польська делегація освітян. Завітали вони і до дошкільного навчального закладу «Орлятко». Працівники ДНЗ зустріли польських колег гостинно – при вході в заклад їх зустріли з караваєм на українському рушнику і промовили вітальні слова.

/Files/photogallery/DSCF2929.JPG


До уваги гостей було представлено екскурсію по дошкільному закладі, особливості та перспективи ДНЗ. Приміщення ДНЗ не залишило наших гостей байдужими, їм сподобалися облаштовані світлі дитячі спальні з зручними,комфортними ліжечками, ігрові кімнати, кабінет для корекційних занять, спортивний зал зі своїм інвентарем, музичний зал, у якому вихованці закладу продемонстрували свою танцювальну майстерність та спів.

/Files/photogallery/DSCF2944.JPG

Приємно здивувало гостей те, що в ДНЗ «Орлятко» ведуться заняття з християнської етики. Адже в їх країні, на відміну від нашої, це є обов’язковий предмет. Відмітили представники делегації і те, що в садочку велика увага приділяється патріотичному вихованню. Особливо вразив їх таночок з жовтою та блакитною тканинами, які наприкінці композиції утворили прапор України (у виконанні вихованців ДНЗ).

/Files/photogallery/DSCF2949.JPG

/Files/photogallery/DSCF2951.JPG


Далі зустріч продовжили у форматі круглого столу, що мало пізнавальний характер для обох сторін. Кількість запитань гостей свідчила про їх зацікавленість діяльністю садочка . В свою чергу вони розповіли про умови праці у своїй країні. Гості з Польщі, розповідаючи про себе, наголосили на можливості обміну досвідом між навчальними закладами.


А на згадку про подорож кожному члену делегації працівники дитячого садка подарували магніт з зображенням дитячого садка, гербом м.Вишневе та підписом «ДНЗ «Орлятко» м. Вишневе».

/Files/photogallery/DSCF2938.JPG

Гарний настрій, щира атмосфера, відкритість у спілкуванні панували протягом всього візиту, художні номери, які підготували педагоги та вихованці ДНЗ пробуджували у присутніх найвищі людські почуття незалежно від національності.

Щиро сподіваємося, що ті підвалини, які ми заклали у розвиток нашої співпраці стануть міцним фундаментом прекрасного дому польсько – української дружби.

Кiлькiсть переглядiв: 0