Веселий ярмарок у «Орлятко»

2015-12-01

/Files/photogallery/DSCF2685.JPG

Благодійний фонд допомоги АТО «Я вірю в Україну» організував збір необхідних речей для бійців АТО. До цього збору залучився і дошкільний навчальний заклад «Орлятко» - 1грудня працівники ДНЗ організували та провели ярмарок - продажу та купівлі різноманітної випічки.

Чого тільки не було на ярмарку! Гарно вбрані кожною групою столики повнилися запашними смачними різноманітними кулінарними шедеврами, які приготовлені майстерними руками матусь та бабусь вихованців. А гроші за вибраний товар кидали до скриньки. Крім того батьківські комітети усіх вікових груп організували збір коштів для допомоги бійцям. За кошти, зібрані батьківськими комітетами та вилучені з скрині, працівниками ДНЗ було закуплено медикаменти, чай, каву та цукор. Все це, а також печиво, що залишилося з ярмарки, дитячі малюнки і поробки – обереги були передані Благодійному фонду допомоги АТО «Я вірю в Україну».

Педагоги садка дуже вдячні батькам вихованців за допомогу у проведенні заходу та зборі коштів. /Files/photogallery/DSCF2712.JPG/Files/photogallery/DSCF2687.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0