"Я живу в Україні"

2015-11-14

/Files/photogallery/DSCF2649.JPG

14 листопада в дошкільному навчальному закладі «Орлятко» пройшло одне з атестаційних міроприємств. Педагоги ДНЗ мали змогу переглянути відкрите інтегроване заняття на тему «Я живу в Україні», яке підготувала вихователь середньої групи Масльон О.І.

Діти подорожували сторінками захоплюючої книги, що мала назву «Україна». Гортаючи її, дошкільнята дізнавалися багато нового та цікавого про свою Батьківщину, виконували різні завдання – «Знайди герб України», «Склади прапор України» (пазли), розповідали про любов до Батьківщини, до рідного міста, до своєї родини, слухали Гімн України, пригадали, які є державні та народні символи держави.

Цікавою виявилася для дітей релаксаційна хвилинка «Звуки рідної Землі», слухаючи спів пташок, шепіт вітру, шум хвиль Дніпра у своїй уяві вони малювали яскраві картини природи.

На закінчення заняття дошкільнята вибрали собі вид зображувальної діяльності – малювання, аплікацію і за допомогою них зобразили народні символи України.

Заняття було повчальним , корисним та цікавим . Наші вихованці в черговий раз показали, що вони є справжніми патріотами рідної землі.

Всі отримали багато позитивних емоцій від перегляду заняття, збагатили свої знання та підняли свій, і без того високий, патріотичний дух.

/Files/photogallery/DSCF2643.JPG


/Files/photogallery/DSCF2646.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0