Ми – українці, і цим горді!

2015-11-05

/Files/photogallery/DSCF2597.JPG

Проблема громадянина-патріота давня, як світ. Вона постала перед людством тоді, коли виникла перша держава. Виховання любові до Батьківщини – завдання надзвичайно складне, особливо коли мова йде про дітей дошкільного віку, адже любов до Вітчизни починається з любові до своєї малої батьківщини – місця, де людина народилася, любові до родини, дитячого садочка, людей, які поряд.

Дитячий садок – це перша найрідніша школа для дитини, в якій пробуджується її національна та громадська свідомість. Кожен вихователь дошкільного закладу це усвідомлює. Саме тому педагогічним колективом ДНЗ «Орлятко» ведеться ціле направлена робота по даній проблемі, мета якої виховати справжніх патріотів своєї держави, навчити їх до нестями любити свою землю, народ, своє коріння та з честю носити ім’я Українця.

5 листопада 2015р. у дошкільному навчальному закладі «Орлятко» відбувся бліц-турнір для дошкільнят старших груп на тему: «Ми - українці і цим ми горді».

Завдяки проведеному заходу, вихованці ДНЗ пригадали національні та народні символи і обереги, календарно-обрядову поезію, інші жанри фольклору.

Турнір був наповнений національним колоритом, під час якого дошкільнята познайомилися з народним музичним інструментом – бандурою, почули її звучання і навіть мали змогу доторкнутися до її струн.

Вихователі ДНЗ впевнені, що відчуття любові до рідної України , повага до звичаїв свого народу, до людей, які прославляли рідну землю, не зникнуть у наших вихованців ніколи.

/Files/photogallery/DSCF2595.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0