• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускний бал в дошкільному навчальному закладі «Орлятко»

Випускний бал в дошкільному навчальному закладі «Орлятко»

2015-05-28

/Files/photogallery/DSCF2145.JPG

Діти завжди вірять у казку і у кожного з них є власна «казка» - життя. І усі хочуть щоб життя склалося саме за сценарієм улюбленої казки. Тому у нашому дошкільному закладі працівники створили такі умови, завдяки яким діти почували себе як у казці про яку мріяли. В атмосфері добра та порозуміння зростали наші вихованці. Та швидко пролетіли ці щасливі, безтурботні дні в дитячому закладі. І у дошкільнят відбувся випускний бал. Наші вихованці стали на один крок ближче до дорослого життя. Ця подія значуща в житті кожної дитини, вона є певним підсумком її життєвих досягнень в дошкільні роки, а попереду шкільне життя повне надій, сподівань і мрій. Перехід дитини з дошкільного навчального закладу до школи є важливим етапом її життя, який пов’язаний не лише зі зміною середовища її розвитку, а й з відповідними процесами самоусвідомлення, відкриттям у собі нових можливостей. Багато хороших слів було сказано в цей день в адресу випускників та їх батьків, адміністрації та працівників ДНЗ, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей. Дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. Пісні малят були гарним подарунком для усіх присутніх, а танці залишили їм приємні враження.

Завідуюча садка – Людмила Олександрівна побажала випускникам успіху у здобутті знань, а їх батькам підтримки та терпіння і вручила дипломи, подарунки, фотоальбоми випускникам; вихованцям, які відвідували заняття християнської етики дитячі Біблії, також вручила дипломи вихованцям, батьки яких відвідували наш дитячий садок, а активним батькам ще й подяки за гарне виховання синів та доньок.

В свою чергу батьки випускників з теплими словами подяки звернулися до всіх працівників дошкільного навчального закладу, вони побажали наснаги та натхнення для виховання наступних вихованців.

А в кінці свята усі вихованці дитячого садка загадали бажання і для його здійснення запустили в небо кульку мрії.

Бажаємо батькам наших випускників виростити для себе добрих нащадків і помічників, а країні – справжніх громадян.

/Files/photogallery/DSCF2122.JPG

/Files/photogallery/DSCF2126.JPG

/Files/photogallery/DSCF2138.JPG/Files/photogallery/DSCF2140.JPG/Files/photogallery/DSCF2154.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0